La Companyia

Marea Danza és una companyia de dansa creada a València l’any 2014 sota la iniciativa de Yolanda López, Elena Martínez i Lourdes de la Rúa, María José Mora i Paula Sebastián, ballarines que després de compartir anys de professió decideixen posar en comú la seua experiència i crear un projecte en el qual donar cabuda a les seues inquietuds artístiques.

Tenint la dansa espanyola i el flamenc com a estil principal, Marea Danza ha desenvolupat un llenguatge escènic propi en el qual combina la dansa amb tècniques del teatre i en el qual la dramatúrgia i la música tenen un valor fonamental.

La Companyia concep els espectacles de manera global, donant la mateixa importància a la dramatúrgia, la música, la dansa, l’escenografia i la imatge, amb l’objectiu de contar històries i visibilitzar conceptes a través d’un llenguatge escènic contemporani. 

El resultat de les creacions de Marea Danza són produccions d’impecable factura per a gaudir en família, repletes de poesia visual que estimulen la imaginació i amb valors que provoquen reflexió en adults i xicotets.